Webinar gemist?
Bekijk hier onze webinars terug van 2022! 
 

Gemiste Webinars

Gemiste webinars

Ontdek de voordelen van het gebruik van ArcGIS Assistant

Esri heeft onlangs een nieuwe applicatie ontwikkeld die zeer nuttig kan zijn voor het beheer van uw ArcGIS Online of ArcGIS Enterprise content.​

De oude ArcGIS Online Assistant is volledig vernieuwd om aan al uw huidige behoeften te voldoen en heet nu ArcGIS Assistant.​

De drie belangrijkste functies van deze toepassing zijn het kopiëren, inspecteren en wijzigen van uw gepubliceerde inhoud op ArcGIS Online en/of ArcGIS Enterprise.​

 U kunt verschillende ArcGIS Online/Enterprise-accounts toevoegen en beheren, wat als voordeel heeft dat u eenvoudig content van de ene account naar de andere kunt overbrengen. Op die manier kunt u gemakkelijk samenwerken met andere afdelingen of bedrijven.

 

Maak kennis met ArcGIS GeoBIM

ArcGIS GeoBIM is een nieuwe webapplicatie van Esri die Building Information Modeling (BIM)-projecten in een geospatiale context plaatst.

Hierdoor kunnen architectuur-, engineering- en bouwteams (AEC) eenvoudig werken met gegevens uit meerdere systemen in configureerbare webapps die de communicatie en samenwerking tussen teams en andere belanghebbenden vergemakkelijken.

Met andere woorden: deze toepassing biedt toegang tot GIS- en BIM-gegevens in één enkele omgeving!

 

Esri en Microsoft integratie: een inleiding

Om de gebruikerservaring te verbeteren, heeft het ArcGIS-platform verschillende add-ins ontwikkeld om cartografische functionaliteiten te integreren in Microsoft-producten.

​Het biedt zo de mogelijkheid aan gebruikers om bijvoorbeeld locatie-informatie in hun bedrijfsgegevens te integreren.  Wanneer u uw gegevens op een kaart kunt zien, bent u in staat om sneller zakelijke beslissingen te nemen.

​In deze webinar leert u hoe het ArcGIS platform geïntegreerd is in Microsoftapplicaties. Hierbij zullen we de volgende toepassingen verkennen:

  • ArcGIS voor Office (Excel en PowerPoint)

  • ArcGIS voor Sharepoint

  • ArcGIS voor Teams

  • ArcGIS voor Power BI

 

Migreren van ArcMap naar ArcGIS Pro

Zoals u wellicht op de hoogte bent, zal de ArcMap software in de toekomst niet meer worden geüpdatetet. De versie 10.8.1 van ArcMaps is de laatste beschikbare versie.

​Uiteraard zal u ArcMap kunnen blijven gebruiken zolang uw licentie geldig is. Wij moedigen u echter aan om in de toekomst te migreren naar ArcGIS Pro-software.

​In deze webinar leggen we uit hoe u eenvoudig kunt upgraden naar ArcGIS Pro en laten we u aan de hand van een korte demo alle mogelijkheden van deze nieuwe software zien.

 

Wat zijn de voordelen van een webinar?

  • U verliest geen tijd, u volgt immers de webinar via uw computer, tablet of smartphone.

  • Geen reiskosten en verblijfkosten.

  • Deelname is gratis, u heeft enkel een computer en een internet connectie nodig.