top of page

Webinar gemist?

Bekijk hier onze webinars terug van 2021! 

Gemiste Webinars

ArcGIS Urban: smart city planning

Bent u benieuwd hoe u uw planprocessen kunt ondersteunen met interactieve tools voor het ontwikkelen van ruimtelijke plannen en scenario’s voor gebieden?

En wilt u graag een centraal overzicht van alle projecten en plannen in de stad?

ArcGIS Urban is de nieuwste techniek op het gebied van stedelijke planning en ontwerp.

In deze webinar vertellen we alles over ArcGIS Urban en wat dit voor u kan beteken.

Gemiste webinars

urban

Geo-event server: Real-time mapping en analytics

Ontdek hoe de geavanceerde ArcGIS-technologie van Esri, inclusief realtime locatieanalyse, locatietracking en sensornetwerkmonitoring, u kan helpen echte waarde voor uw organisatie te realiseren.

 Doe mee aan onze webinar om te leren:

  •  hoe ArcGIS eenvoudig verbinding kan maken met een verscheidenheid aan sensor feeds om assets en de omgeving te monitoren, en real-time analyses uit te voeren

  • hoe real-time tracking van voertuigen, mensen en mobiele assets mogelijk wordt gemaakt om de veiligheid van individuen te garanderen en weloverwogen beslissingen te nemen

  • de waarde van locatie-informatie in een verbonden wereld en hoe real-time analyse onze klanten helpt

geoevent

ArcGIS Enterprise/ArcGIS Pro in de cloud

Met ArcGIS Enterprise Cloud Builder voor Microsoft Azure kan u ArcGIS Enterprise, ArcGIS Server sites, ArcGIS Pro en ArcGIS Desktop implementeren op virtuele machines van Microsoft Azure.

 

Het uitrollen op Microsoft Azure heeft een aantal voordelen, bijvoorbeeld dat u geen hardware-infrastructuur dient te onderhouden.

Tijdens deze webinar gaan we uitleggen hoe dit juist in zijn werk gaat, we gaan bijvoorbeeld kijken wat er nodig is om ArcGIS Pro te virtualiseren.

cloud
agol

Kaarten maken en analyses uitvoeren in ArcGIS Online

ArcGIS Online is de cloud-based  GIS mapping software van Esri. Je data is met andere woorden altijd en overall beschikbaar via uw desktop, browser, tablet of smartphone.

Tijdens deze webinar maak je kennis met twee functies van ArcGIS Online. We gaan heel praktisch tonen hoe je kaarten kunt creëren in ArcGIS Online.

 

In een tweede stap gaan we ruimtelijke verbanden tussen data zoeken. Zo kun je op zoek gaan naar patronen in uw data om zo nieuwe inzichten te verkrijgen.

3D

3D visualisatie in ArcGIS Pro en ArcGIS Online

Bekijk uw gegevens in een nieuwe dimensie door gebruik te maken van 3D GIS. De wereld is immers niet plat dus waarom gebruik je geen 3D om je GIS-gegevens in hun ware perspectief te visualiseren en te analyseren?

In zowel ArcGIS Pro en ArcGIS Online kun je op een eenvoudige manier je data in 3D visualiseren.

Tijdens de webinar tonen we je hoe je online 3D-scènes kunt maken met ArcGIS Scene Viewer en ook de werking van 3D in ArcGIS Pro.

webapp

ArcGIS Experience Builder: een nieuwe manier om web apps te maken

ArcGIS Experience Builder stelt u in staat om uw gegevens snel om te zetten in overtuigende webapps zonder ook maar één regel code te schrijven.

Bouw kaartcentrische of niet-kaartcentrische apps en geef ze weer op een vast of scrollend scherm, op één of meerdere pagina's. Voer een drag-and-drop-bewerking uit om de tools te kiezen die u nodig hebt uit een rijke set van widgets, ontwerp uw eigen sjablonen, en communiceer met uw 2D- en 3D-inhoud - alles binnen één app.

Schrijf je zeker in voor deze webinar over ArcGIS Experience Builder! We tonen aan de hand van een concrete voorbeeld hoe je een mooi web app kunt maken.

Drone2map

ArcGIS Drone2Map: maak van drone collecties beelden en 3D-modellen in enkele minuten

ArcGIS Drone2Map biedt een intuïtieve, workflow-gerichte interface voor het maken van producten uit single frame drone-beelden. De meeste moderne consumentencamera's worden volledig ondersteund, waardoor het proces om uw beelden in de toepassing te brengen wordt vereenvoudigd.

De resulterende producten kunnen worden gepubliceerd en beschikbaar gesteld voor anderen via ArcGIS Online of ArcGIS Enterprise.

Tijdens deze webinar geven we je een demonstratie hoe je drone-beelden kunt omzetten in bruikbare GIS-data. Dit kan zowel 2D als 3D producten zijn.

fieldmaps

ArcGIS Field Maps app: de all-in-one app voor veldwerk

De ArcGIS Field Maps app brengt de apps ArcGIS Explorer, ArcGIS Collector en ArcGIS tracker samen in één enkele app.

 

In een later fase, zal ook ArcGIS Workforce en ArcGIS Navigator geïntegreerd worden.

ArcGIS Field Maps is de enige app die veldwerkers nodig hebben om hun kaartgerichte workflows te voltooien.

 

De app laat toe om gegevens te verzamelen, kaarten te markeren, locatietracks vast te leggen, opdrachten te voltooien en te navigeren naar punten, allemaal vanuit één app.

storymap

ArcGIS Story Maps: opmerkelijke verhalen vertellen met je eigen kaarten en teksten

Met ArcGIS Story maps kun je op een eenvoudige en unieke manier een verhaal vertellen.

Via de eenvoudige kaartenmaker kun je de nodige kaarten maken, tekst, foto’s en video’s toevoegen aan jullie digitaal verhaal.

Het resultaat is een web based applicatie dat voor iedereen beschikbaar is of alleen voor een bepaald publiek.

Tijdens deze webinar gaan we heel praktisch tonen hoe je een schitterend verhaal kunt vertellen via een Story Map.

Wat zijn de voordelen van een webinar?

  • U verliest geen tijd, u volgt immers de webinar via uw computer, tablet of smartphone.

  • Geen reiskosten en verblijfkosten.

  • Deelname is gratis, u heeft enkel een computer en een internet connectie nodig.

bottom of page